Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


s15.bitefight.hu/user/register/0/2

1.Mi a BiteFight?

A Bitefight egy ingyen játszható böngészős játék amiben több ezer játékossal versenghetsz. Ahhoz hogy játszhass a Bitefight-tal csak egy sima böngészőre van szükséged (pl.: Internet Explorer, Firefox vagy Netscape), letöltések és installálások nem szükségesek. Az első bejelentkezésednél eldöntheted hogy vámpír vagy vérfarkas leszel, és úgy lépsz majd be a csatákba.Amikor regisztrálsz, létező e-mail címet adj meg, mert azonnal el lesz küldve rá egy e-mail benne egy linkkel amivel aktiválhatod az account-oda (felhasználói fiókodat). Kattints arra a linkre, vagy másold be a böngésződbe, a regisztrálás utáni 3 napon belül, hogy megerősítsd a Bitefight account-oda

 2.Tulajdonságok

A táblázat a jelenlegi szintedet mutatja. A szint a tapasztalatodtól függ, és növekszik ha több tapasztalatot szerzel (pl.: harcokban).

Az erő a karaktered erejét mutatja amit a harcban használhat. Minél nagyobb az erőd, annál több esélyed van ütést bevinni az ellenségnek egy csatában.


A védelem a karaktered védelmi képességeit méri, azt hogy milyen jól tudja elkerülni az ellenség támadásit.


Az ügyesség azt mutatja hogy mennyire tudod megsebesíteni az ellenséged egy csatában. Minél nagyobb az érték, annál biztosabb hogy eltalálod az ellenséget.


A kitartás befolyásolja azt hogy milyen gyorsan nyered vissza az életpontjaidat és hogy mennyire tudsz ellenálni a sérülésnek amit az ellenségedtől kaphatsz. Minél nagyobb a szint, annál gyorsabban gyógyulsz. Az óránkénti regenerálódás ettől az értéktől függ 1,5-szeres arányban.


A karizma azt határozza meg hogy milyen ügyesen tudod megtalálni az ellenséget egy vadászat során. Minél nagyobb a karizmád, annál több esélyed van megtalálni az ellenséget, akkor is ha jól fejlesztett rejtekhelyük van. Harc során a karizma növeli annak az esélyét hogy dupla-csapást mérj az ellenfélre. Amikor emberekre vadászol, a karizma segít abban hogy több prédát találj.


A tapasztalat amit szerzel hatással van a szintedre. Az áttekintésben láthatod hogy mennyi tapasztalatra van még szükséged hogy elérd a következő szintet. Külön módjai vannak a tapasztalatszerzésnek:

embervadászat, temető munka, küldetések vagy démon vadászat.
A szükséges tapasztalati pontok a következő szint eléréséhez a következőn alapulnak: 10*szint-5.

Az élet azt határozza meg hogy milyen fit jelenleg a karaktered. Ne aggódj, a karaktered nem fog meghalni, függetlenül attól hogy mennyi életpontja van. De nem vadászhatsz ha kevesebb mint 25 életpontod van. Amint az életpontjaid csökkentek, idővel újra növekedni fognak. Minden szint növekedésseé az életpontok is növekednek.


Fejlesztheted az 5 alap tulajdonságot (erő, védelem, ügyesség, kitartás, karizma) gyakorlással/edzéssel. Ha fejleszteni szeretnéd a tulajdonságaidat, akkor azért arannyal kell fizetned, amihez előbb zsákmányolnod kell. Minél nagyobb a képzés szintje, annál több aranyba kerül a tanulás/fejlesztés.

Statisztika:

Ez a táblázat minden fontos statisztikát kilistáz a karakteredről: harcok, zsákmányolt arany, és az összes zsákmányolásod. A zsákmányolás összmennyisége meghatározza a játékbeli hírnevedet. Minél nagyobb az össz zsákmányolásod, annál nagyobb a hírneved. Ha elmész egy hamisítóhoz és megváltoztattatod a nevedet, akkor a hírneved lecsökkenhet. Az össz zsákmányolásod értéke továbbá befolyásolja a démonoknak az erejét amikkel küzdenél a grotto-ban.

Harapó link

Hozhatsz új embereket a játékba azáltal hogy megmutatod nekik a linked a vadászatról (harapólink). Aki rákattint arra linkre, azt te megharapod, és kapsz jutalmul valamennyi aranyat és más hasznos dolgokat. Amikor rákattintanak a linkre akkor regisztrálhatnak és feltüntethetik a nevedet, hogy ők általad lettek "létrehozva".

Ezt a linket kiteheted a saját weboldaladra, fórum aláírásodba vagy elküldheted a barátaidnak. Ne használd a linket fórumokon spam-melésre. Olyan játékosok akik ezt mégis teszik, és "elkapják" őket, azok le lesznek tiltva. Ha valaki rákattint a linkedre akkor az meg lesz harapva, és te kapsz aranyat és zsákmányt!

Inventory

Mathilda

Az inventory-d listázza a tárgyakat amik jelenleg a tieid. Ha használni akarsz fegyvereket vagy tárgyakat a harcban, előbb aktiválnid kell őket.
Az hogy mennyi tárgyat tudsz tárolni az inventory-dban az a rejtekhelyed telep fejlesztésétől függ. A kezdésnél három tárgyat tudsz tárolni, és minden fejlesztés után még kettőt. A maximum tárgy mennyiség amit tárolhatsz 25.

3.Rejtekhely

 

A rejtekhelyed megvéd az arra kószáló ellenségek támadásai ellen. minél többet fejleszted, annál jobban védve vagy. Nem fejlesztheted magasabb szintre a falat, utat és a környezetet mint a telep szinted.
Továbbá vehetsz más hasznos fejlesztéseket a rejtekhelyedre pokolkövekért:
Kincsesláda:
Elrejthetsz és elmenthetsz itt aranyat a támadók elől. Egy napi aranymennyiség védve van és nem zsákmányolható.
Védelmező-Gargoyle:
A gargoyle véd téged, és segít harcolni az ellenségeid ellen. A védelmed 30%-kal jobb mint normál állapotban.
+30% Védelem
Átkozottak Könyve: Az idősek leírták tudásukat az ősi csatákról ebbe a könyvbe. Az erőd 30%-kal nagyobb ha nálad van ez a könyv.
+30% Erő

4.Klán

   
   

 

 

 
 

A klán egy azonos fajú (vérfarkas vagy vámpír) játékosok csoportja. A céljuk az hogy ők legyenek a legerősebb klán és ezért együtt küzdenek. A klántagok segítenek egymásnak, és együtt küzdenek meg ellenségeikkel.
Rajtad áll hogy csatlakozol-e egy klánba, vagy indítassz egy saját klánt, vagy egymagad játszol (nem kötelező klánban lenni).


Klánépület és tagok

A klántagok maximális száma függ a klánépület szintjétől.
Minden szint után még 3 tag csatlakozhat a klánhoz. A klánépületet legfeljebb 16 szintig lehet fejleszteni. A klánépület fejlesztése aranyba kerül. Tehát a klántagok tudnak adni a "közösbe" aranyat hogy fejlesztve legyen a klánépület. A "közös" kasszából a pénzt csak klán épület fejlesztésre és klán rituálékra lehet költeni.
A klán létrehozónak és adminisztrátoroknak vannak eszközeik amikkel tudják vezetni a klánt.

Klán rituálék
A rituálék kihatnak minden klántagra, és például megnövelhetik a képességeiket/tulajdonságaikat. A klántagok idézhetnek egy evokátort, aki végrehatja a megfelelő rituálét. A rituálé ára a klán közös kasszájából van fizetve. A rituálé 10 percet vesz igénybe. A rituálé végére a rituálé minden feltétele teljesítve kell hogy legyen. A klántagok csak két óránként hajthatnak végre rituálét.
 
 
Kereskedő
A kereskedőknél vásárolhatsz elég sokféle hasznos dolgot.
A fegyverek és páncélok gyakran növelik a védelem, és egyéb tulajdonságaidat.
Minél nagyobb a szinted, annál többféle tárgyat vehetsz. Az inventory-dban az "áttekintés" alatt csak egy fegyvert aktiválhatsz (vagy sisakot, pajzsot, stb.), de több fegyvert is tarthatsz magadon - még ugyanolyat is. Ha aktiválsz egy új fegyvert, akkor a jelenleg aktivált fegyver deaktiválódik.
A tárgyak száma amit magaddal hordhatsz függ a rejtekhelyed szintjétől.

A metamorfózis kő az egyetlen lehetőség arra hogy megváltoztasd a fajodat. Automatikusan átváltozol vérfarkassá vagy vámpírrá, és kidobódsz a klánodból. Ha te vagy a klán vezetője, akkor a klán megszűnik.
Temető
Itt találhatsz munkát és aranyat. Meghatározhatod a munkaidődet. Maximum 8 órát dolgozhatsz egyhuzamban. A szintednek megfelelő pénzt kapsz, amint befejezted a munkát. Ha idő előtt félbehagyod a munkát, akkor semmi pénzt nem kapsz.
Tipp: Munkaidőben is megtámadhat egy ellenséges karakter. A karaktered tovább dolgozik akkor is ha kijelentkezel/lecsatlakozol, vagy kikapcsolod a számítógépedet (tehát nem kell belépve maradj)
Fogadó
A fogadóban felvehetsz küldetéseket (quest-eket), és azokról bővebb információt kapsz. Választhatsz különböző nehézségűek között: Könnyű, Normál és Nehéz. Minél nehezebb a küldetés, annál tovább kell vele foglalkoznod. Minél nehezebb a küldetés, annál több pénzt és jutalmat kapsz érte. Ugyanakkor tovább kell várnod ha új küldetést akarsz felvenni.
A Grotto
A grotto a démáonok egy "szórakozó helye". Itt vadászhatsz démonokat kedvedre. A démon vadászat gyakran része a küldetéseknek. Az itt fellelhető démonok veszélyesek lehetnek, akár nagyobb szintűekkel is találkozhatsz. Azonban így több tapasztalatot és cuccokat nyerhetsz mintha emberekre vadásznál. Viszont veszíthetsz életpontokat. Az előnye a démon vadászatnak hogy mindig lesz egy ellenfeled.
Tipp: Az idő amit démonvadászattal töltessz le lesz vonva a vadászati időből (szintén amikor emberre vadászol).

Piac

  Alegjobb hely a gyors üzletelésre. Bárki eladhat itt cuccokat. Eladhatod a cuccaidat más játékosoknak, és vehetsz is tőlük tárgyakat. A dolgok árait a játékosok határozzák meg; viszont kell némi illetéket fizetniük hogy eladhassák a cuccaikat.
Tipp: Itt vehetsz olyan tárgyakat is amik a szinted fölött vannak. De csak akkor használhatod vagy adhatod el őket a kereskedőnél, ha már elérted a szükséges szintet.
Miután megveszel egy tárgyat a piacon, az a lelkedhet lesz kötve. Ezeket a tárgyakat már nem adhatod el a piacon, hanem csak a kereskedőnél.

 
 
Könyvtár
Ha már nem tetszik a neved, megváltoztathatod a könyvtárban. Ha megváltoztattad a nevedet, várnod kell 7 napot mielőtt újra megváltoztathatnád.
 
 
Voodoo Bolt
Ezen a titokzatos helyen tudsz pokolköveket venni a saját pénzeden. A pokolkövek különös kirstályok amik hatalmas energiával bírnak. Ezekkel nagyon erős tárgyakat vehetsz.
A Voodoo boltban Árnyék-Úr lehetsz. Árnyék-úrként több kellemes dolgot is élvezhetsz a játék során: 4 óra vadászat, rövidebb harc-szünet (csak 5 perc!), fejlesztett üzenet menü, saját karakter kép és sokminden más.
 
 
A Templom
Meggyógyíttadhatod a sérüléseidet a templomban némi aranyért cserébe. 10% gyógyítás a napi munkabéred 10%-ába kerül. Maximum 75%-át gyógyíttadhatod föl az életerődnek, de ha több életerőd van, nem gyógyulhatsz meg a templomban. Minden gyógyítás után várnod kell 1 órát mielőtt újra használhatod a templomi gyógyítást (cooldown time). Az említett egy óra leforgása alatt csak a 100% gyógyító italt használhatod gyógyuláshoz.
 
 
A Kín Háza
Ha beírod a nevedet az Árnyak Könyvébe harcolhatsz minden játékos ellen akik szintén beírták magukat - függetlenül attól hogy milyen fajhoz vagy szinthez tartoznak. Ha véletlenszerűen keresel egy ellenfelet akkor az utolsó pillanatban nem változtathatod meg az ellenfelet, mert a harc azonnal el is kezdődik. A könyvből csak 24 óra eltelte után tudsz kiiratkozni.
Vadászat
A BiteFight-ban a vadászat a legjobb módja az arany-, tapasztalat- és hírnévszerzésnek.
Több lehetőséged is lesz hogy hogyan és mit szeretnél vadászni.

 
Fajvadászat
A faj vadászaton megpróbálod tőrbe csalni és legyőzni ellenfeledet a másik fajból. Harcolhatsz különféle ellenfelekkel ha kiválasztod a "normál", "erősebb" és "egyenlő erősség"-et.
Továbbá be is írhatod annak a nevét akivel harcolni akarsz a keresőbe. Megtalálhatod a potenciális ellenfelek neveit a statisztikában. Ott láthatod ez ellenségeidnek a szintjét.
Minden faj vadászat 1 aranyba kerül.

Hogy a gyengébb játékosok védve legyenek a túl erős játékosoktól, csak bizonyos szintkülönbségig támadhatsz ellenfeleket. Ez a terület vagy 9 szinttel fölötted és alattad lesz, vagy +/-15%-kal a szinted fölött és alatt (attól függően hogy melyik a nagyobb, nagyobb szintnél a százalékos általában)

 
Embervadászat
Az embervadászaton rengeteg aranyat és tapasztalati pontot nyerhetsz. Minden liter vérért vagy kg húsért kapsz 1 aranyat. Ha szerencsés vagy, még akár pokol köveket is találhatsz az embervadászaton.
Minden embervadászat 10 aranyba kerül.
Minél több időt töltessz vadászattal, annál több aranyat és hasznos cuccot zsebelhetsz be. Rövidebb, gyakoribb vadászatok is előnyösek lehetnek, de ha csak 10 percet vadászol akkor az már nem biztos hogy olyan jó. Mert akkor lehet hogy aranyat és zsákmányt sem nyersz.

 
Démonvadászat
Grotto

Van 2 óra (4 óra az Árnyék Uraknak) vadász időd. Jó lenne ha el tudnád tölteni a teljes időt vadászással, mert éjfélkor az el nem töltött idő elveszik, és újabb 2 óra áll rendelkezésre.

Megnézheted a vadászat eredményeit és a csata jelentéseket az üzenetek között, amiket megkapsz minden vadászat vagy harc után.
 
Üzenetek
Itt megnézheted a vadászatod és csatáid eredményeit, valamint más játékosokkal váltott üzeneteidet. Itt írhatsz üzeneteket is.
 
 
Barátlista
A barátlistán láthatod a barátaid nevét, klánját, szintjét és állapotát. A barátlistán keresztül könnyedén kapcsolatba léphetsz a barátaiddal anélkül hogy előbb keresni kelljen őket. A Kérelmek alatt láthatod hogy kik szeretnének fentlenni a barátlistádon. A Saját Kérések alatt pedig láthatod azokat a játékosokat akiket te szeretnél hozzáadni a listádhoz.
Bármikor törölhetsz barátokat a listádról.

 
Jegyzetek

Itt elmenthetsz és visszanézhetsz saját feljegyzéseket (pl. nevek, vadászat eredmények, stb.)

Beállítások

Email cím:
Írj be egy érvényes e-mail címet mivel erre el lesz küldve egy megerősítő link amivel aktiválnod kell a felhasználói fiókodat. Kattints arra a linkre, vagy másold be a böngésződbe 3 napon belül, hogy aktiváld a BiteFight account-odat.

Ha meg akarod változtatni az e-mail címedet, akkor kérj egy megerősítő levelet rá, mert a megerősítés után 7 nappal az lesz a végleges e-mail címe az account-odnak.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor az a végleges email címedre lesz küldve.

Karakter leírás:

Itt bemutathatod a karakteredet más játékosoknak. Persze ez nem kötelező.

Alapértelmezett üzenet az áldozataidnak:

Ide beírhatsz egy szöveget ami azoknak jelenik meg akik rákattintanak a Harapólinkedre.

Egyéb információ:

Itt beírhatsz némi további információt magadról.

Karakter kép:

Ha kipipálod, akkor a faj logója helyett a karakter kép fog itt látszani. Egy véletlenszerű képet fogsz ide kapni. Ha Árnyék-Úr vagy, akkor ide egy tetszőleges képet tehetsz be.

Föld alá bújás:

Ha nyaralni mész vagy túl elfoglalt vagy ahhoz hogy játssz a karaktereddel, lemehetsz a föld alá. Amíg a föld alatt vagy, nem támadhatnak meg téged (minimum 2 napig tart, maximum 30 napig). Ha kipipálod, akkor le kell menned a föld alá legalább 2 napra. Ezalatt a két nap alatt nem játszhatsz. Ha újra előjöttél, akkor várnod kell legalább 7 napot hogy újra visszamehess a föld alá. Ha a maximum 30 letelik, automatikusan előjössz.

Account törlés:

Ha abba akarod hagyni a játékot akkor el kell döntened hogy törlöd a karakteredet. 7 nap múltán a karakter törlődni fog. Ha meggondolod magad, akkor azon a 7 napon belül visszavonhatod a törlést, és a karaktered megmarad.

Lesd meg a BiteFight Fórumot további információért. A fórumon feltehetsz kérdéseket, és megismerhetsz más játékosokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

iukukuk@hhjhjhj.hu

(iukukukuk, 2011.07.28 14:40)

Szar az oldal!unalmas!0